• Per Promoplast

  Filloi si një puntori e vogël si shumë sosh, dhe reputacioni i sajë ishte i vogël krahasuar me atë që gëzon sot fal punës dhe përkushtimit të pa shoq që e përcollën nëpër vite. Tani kjo fabrikë është një gjigant i vërtetë, me prestigj, dhe mbi të gjitha e besueshme. Shkas i arritjeve të mëdha është përvoja 30 vjecare, ku gjatë këtyre viteve fabrika ka pësuar ndryshime të mëdha në teknologji, profesionalizëm, e madje edhe në stilin e prodhimit.

  Te rejat

  01Korrik

  Coming soon!

  Coming soon!

  01Gusht

  Coming soon!

  Coming soon!

  Sherbimet

  Promoplast prodhon:

  Garnitura, Dhoma gjumi, Kuzhina, Enterier.

  Te gjitha prodhimet tona, jan te garantuara.

 • Historiku

  Historiku i kompanise

  Filloi si një puntori e vogël si shumë sosh, dhe reputacioni i sajë ishte i vogël krahasuar me atë që gëzon sot fal punës dhe përkushtimit të pa shoq që e përcollën nëpër vite. Tani kjo fabrikë është një gjigant i vërtetë, me prestigj, dhe mbi të gjitha e besueshme. Shkas i arritjeve të mëdha është përvoja 30 vjecare, ku gjatë këtyre viteve fabrika ka pësuar ndryshime të mëdha në teknologji, profesionalizëm, e madje edhe në stilin e prodhimit.

  Misioni

  Promoplast është fabrika që gjithmonë mban lidhje reciproke me klientët, u përmbahet dëshirave dhe kërkesave të tyre, gjë të cilën do ta vazhdoj ta bëj dhe në të ardhmën, Së shpejti prodhimet tona do të mund ti gjeni edhe në tregune jashtëm, sepse bashkëpunimi tashmë ka filluar me vendet fqinje dhe më gjere. Ne gjithmonë ndjekim trendet ndërkombëtare, duke mos humbur traditën tonë.

  Puna

  Prodhimet nga Druri-përfshinë dhoma të fjetjes, të gjitha llojet e kanapeve, këndganitura, krevat të ndryshëm, kuzhina, dhoma për fëmijë, regall, tavolina të ndyshme, inventar për zyra dhe hotele. Prodhime të dëshmuara për cilsi, efikasitet, disenj modern dhe funksional. Prodhimet nga Plastika- ne prodhojmë edhe dyer dhe dritare nga plastika të firmës se njohur Gjermane Kommerling, me trashsi 8cm. Punët në fabrikën tonë kryhen me ndihmën e mjetev më moderne të teknologjisë se fundit dhe një stafi të kualifikuar për punë perkatëse.

 • Garnitura

  Garnitura2

  Dhoma gjumi

  Kënde

  Karriga

  Kuzhina

  Dyshek

 • Shërbimet

  Garnitura

  Filloi si një puntori e vogël si shumë sosh, dhe reputacioni i sajë ishte i vogël krahasuar me atë që gëzon sot fal punës dhe përkushtimit të pa shoq që e përcollën nëpër vite. Tani kjo fabrikë është një gjigant i vërtetë, me prestigj, dhe mbi të gjitha e besueshme. Shkas i arritjeve të mëdha është përvoja 30 vjecare, ku gjatë këtyre viteve fabrika ka pësuar ndryshime të mëdha në teknologji, profesionalizëm, e madje edhe në stilin e prodhimit.

  Dhoma Gjumi

  Promoplast është fabrika që gjithmonë mban lidhje reciproke me klientët, u përmbahet dëshirave dhe kërkesave të tyre, gjë të cilën do ta vazhdoj ta bëj dhe në të ardhmën, Së shpejti prodhimet tona do të mund ti gjeni edhe në tregune jashtëm, sepse bashkëpunimi tashmë ka filluar me vendet fqinje dhe më gjere. Ne gjithmonë ndjekim trendet ndërkombëtare, duke mos humbur traditën tonë.

  Kuzhina

  Prodhimet nga Druri-përfshinë dhoma të fjetjes, të gjitha llojet e kanapeve, këndganitura, krevat të ndryshëm, kuzhina, dhoma për fëmijë, regall, tavolina të ndyshme, inventar për zyra dhe hotele. Prodhime të dëshmuara për cilsi, efikasitet, disenj modern dhe funksional. Prodhimet nga Plastika- ne prodhojmë edhe dyer dhe dritare nga plastika të firmës se njohur Gjermane Kommerling, me trashsi 8cm. Punët në fabrikën tonë kryhen me ndihmën e mjetev më moderne të teknologjisë se fundit dhe një stafi të kualifikuar për punë perkatëse.

 • Kontakt Info

  Promoplast

  Greme-Ferizaj

  Mob:
  Mob:
  Mob:

  +377(0)44 224 428
  +377(0)44 343 692
  +377(0)44 287 644 +377(0)44 152 612

  e-mail:
  info@promoplast-ks.com

  Kontakt Forma

  Emri:
  e-mail:
  Mesazh:
    Clear Send
 • Me shume

  Et harum quidem rerum

  Cupiditate noprovident similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas.

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

  Occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

  Blanditiis praesentium voluptatum

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti iusto odio dignissimos ducimus qui atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

  At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

  Qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

  Occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.